Logo mob
Особистий кабінет

11.05.2018

«Мирні ігри ветеранів АТО»: голи забито, гроші зібрано

8 травня в Івано-Франківську на піщаному майданчику НФК «Ураган» у Пасічній відбувся благодійний турнір з пляжного футболу «Мирні ігри ветеранів АТО за добро».Це благодійний турнір з пляжного футболу, що об’єднав учасників на основі спільних цінностей миру, добра і здорового способу життя. Метою події стали не лише зустріч та спілкування побратимів, а й реалізація їхнього бажання робити добрі справи. У ньому взяли участь 3 аматорських команди. До команди організаторів - енергетиків-ветеранів АТО «СЕВА» (за назвою громадської організації, яку створили хлопці - Спілка енергетиків-ветеранів АТО) приєдналася ТОП-команда керівників АТ «Прикарпаттяобленерго та збірна команда ветеранів АТО міста Івано-Франківська «Прикарпаття АТО». Результат турніру - 19 забитих голів та 9300 гривень зібраних благодійних пожертв.

Слід зазначити, що усім учасникам цього турніру пляжний футбол довелося опановувати вперше: нові правила, м’яка і нерівна піщана поверхня, специфічні техніки та прийоми. Однак,гравці дуже швидко підлаштовувалися до умов і виглядали доволі впевнено. Перший матч між двома командами ветеранів АТО - з «Прикарпаттяобленерго» та збірної міста завершився з рахунком 5:2 на користь гостей турніру. Друга зустріч двох команд енергокомпанії принесла перемогу ТОП-команді керівників (4:2). Тож переможця мав визначити саме третій поєдинок між збірною АТО та ТОП-командою. Однак він завершився нічийним результатом 3:3, а збірна АТО отримала перевагу лише за рахунок більшої кількості забитих м’ячів. А тому на п’єдестал пошани піднялися команди: третя сходинка - «СЕВА», друга – ТОП-команда, перше місце - «Прикарпаття АТО». 

«Мирні ігри ветеранів АТО за добро» завершилися врученням медалей, грамот та цінних подарунків, серед яких і сувеніри від партнера - НФК « Ураган», усмішками, обіймами та вітаннями побратимів.

Турнір із зустрічами «кожного з кожним» визначив переможця, проте головна його мета була благодійна. Збір коштів відбувався за рахунок: благодійних внесків учасників турніру (мінімальний внесок з особи – 50 грн.), розіграшу призів у благодійній лотереї для глядачів та продажу саморобних виробів учасницями клубу «Енергетичний хенд-мейд» з АТ «Прикарпаттяобленерго». 5300 гривень енергетики передали на лікування важкохворого колеги, 4000 - на допомогу подружжю госпітальєрів Сергію та Тетяні Мороз. Футбольна подія стала однією з ряду заходів АТ «Прикарпаттяобленерго» для допомоги подружжю Мороз, оскільки Облпрофорганізація АТ «Прикарпаттяобленерго» також придбала 50 квитків на авторський благодійний духовно-патріотичний мюзикл «Розхристана», що відбудеться 29 та 31 травня в Івано-Франківській обласній філармонії. Виручені кошти також будуть передані онкохворим госпітальєрам.