Logo mob
Особистий кабінет

14.06.2018

Енергетики ліквідовують аварійні вимкнення, спричинені грозами та вітром

Як  обіцяли синоптики, вночі з 13 на 14 червня Прикарпаттям прокотились грози. Негода додала роботи енергетикам – повністю знеструмленими залишаються п’ять населених пунктів області.

Стихія з грозами та штормовим посиленням вітру не пройшла для прикарпатців безслідно. В результаті сильної негоди найбільше постраждали жителі Долинського, Косівського, Тисменицького та Надвірнянського районів, де станом на 9.00 повністю без світла перебувало 5 сіл, серед яких Гуцулівка, Корости, Кривоброди, Трач та Марківці. Серед частково знеструмлених населених пунктів залишаються 10 сіл.

На місцях аварій над відновленням електропостачання працюють оперативно-виїзні бригади, які роблять усе можливо, щоб до завершення поточної доби ліквідувати усі аварійні вимкнення.
Синоптики попереджають про те, що грози на Івано-Франківщині протримаютьця до кінця наступної доби.

АТ «Прикарпаттяобленерго» звертається до мешканців з проханням бути максимально уважними та обережними під час перебування поруч з електролініями та енергообладнанням та у випадку аварій та виявлення обірваного проводу негайно телефонувати на кол-центр компанії за номерами 0 800 50 40 20 або (0342) 59 40 20. Дізнатись про вимкнення можна також на сайті компанії http://www.oe.if.ua, вибравши свій РЕМ та населений пункт на карті вимкнень, що одразу під  заставкою стартової сторінки.