Logo mob
Особистий кабінет

24.09.2018

Сильний вітер спричинив знеструмлення на Прикарпатті

Сьогодні, станом на 09:00, через негоду повністю та частково знеструмлені населені пункти 7 районів області. Наразі повністю без світла перебуває 17 міст і сіл, частково – 11.

Найбільше від нагоди постраждав Долинський район. Вимкнення також були зафіксовані у Косівському, Тисменицькому, Надвірнянському, Рогатинському, Рожнятівському районах та у Яремчанській зоні. На місцях аварій уже працюють ремонтні бригади обленерго, які докладають максимальних зусиль, щоб якнайшвидше відновити постачання електроенергії.

На сьогодні синоптики прогнозують посилення швидкості вітру у західних областях до 25-28 м/с. Сильний вітер може ускладнити відновлювальні роботи та стати причиною нових вимкнень.

У обленерго просять споживачів бути в негоду максимально обережними на вулицях, поблизу дерев та під час перебування поруч з електролініями, а у випадку аварій негайно телефонувати у Кол-центр компанії за номером 0 800 50 40 20.  Інформацію про вимкнення електропостачання можна дізнатись також на офіційному сайті компанії http://www.oe.if.ua/, вибравши на карті вимкнень свій регіон.