Logo mob
Особистий кабінет

26.10.2018

Оплатити рахунок за електроенергію можна за один клік.

За останній місяць близько 3 000 клієнтів АТ «Прикарпаттяобленерго» заплатили за світло через мобільні сервіси Monobank, аргументуючи це значною економією часу для здійснення операцій, їх простотою та надійністю. Сервіси мобільного додатку дозволяють налаштувати його так, що оплата рахунків здійснюється за лічені секунди.

 

Для простоти оплати рахунків за електроенергію вам необхідно:

 

  1. Стати клієнтом Monobank, перейшовши за посиланням: https://goo.gl/VX8fFC.
  2. На стартовій сторінці додатку натиснути на кнопку «Інші платежі», яка перекине Вас на список доступних платежів.
  3. У переліку вибрати четверту позицію під назвою «Комуналка та інтернет» і натиснути на неї.

На сторінці повинна відобразитись домашня адреса, яка була внесена при виготовлені картки. Можна обрати її, а можна додати іншу.

  1. Натиснути на домашню адресу.

Після  цього на екрані з’являється сторінка, де за назвою, кодом ЄДРПОУ або розрахунковим рахунком можна буде знайти необхідну компанію. АТ «Прикарпаттяобленерго», як правило, є у списку рекомендованих компаній. Для швидкого пошуку введіть код ЄДРПОУ АТ «Прикарпаттяобленерго»: 00131564

  1. Вибрати «Прикарпаттяобленерго».

Додаток самостійно формує призначення платежу, за адресою визначаючи номер особового рахунку.

  1. Натиснути «Далі».

Суму і покази лічильника при бажанні можна вказати самостійно або дочекатись оновлення до 15 числа. Достатньо буде ще раз натиснути кнопку «Далі» і оплатити.

Цей шлях достатньо буде пройти лише раз. Далі додаток надсилатиме  оновлену інформацію про суму до оплати і оплачувати можна буде просто через саме сповіщення.

Користувач мережі Facebook Mykhailo Khtema відгукнувся про такий спосіб оплати як про особливо зручний. «Заходжу в ліфт. Приходить повідомлення від Монобанку про оновлення рахунків по моїй адресі,- написав він на сторінці АТ «Прикарпаттяобленерго». - Роблю клік по повідомленню, два кліки в мобільному додатку, і рахунок оплачено. Виходжу з ліфта. (Живу на 10 поверсі, весь процес займає до 30 секунд)».

Енергетики рекомендують сплачувати за світло з додатком чи карткою Monobank, оскільки це суттєво заощаджує час та кошти – оплата проходить миттєво, без комісії, навіть за кредитні кошти.

Якщо ж споживач не має картки та додатка Monobank, його можна завантажити за адресою https://goo.gl/VX8fFC.