Logo mob
Особистий кабінет

07.12.2018

До Дня енергетика АТ «Прикарпаттяобленерго» дарує LED-лампи

Енергетики підводять підсумки року, що минає. У 2018–му компанія отримала нагороду найкраще корпоративне медіа у номінації «Сторінка компанії у facebook». Дана відзнака – заслуга не тільки працівників АТ «Прикарпаттяобленерго», а, в більшій мірі, підписників офіційної сторінки, число яких за рік зросло майже вдвічі і наразі становить 21 тисячу. Щоб віддячити своїм прихильникам у соцмережі, до Дня енергетика оголошено конкурс.

Прикарпатські енергетики готуються до відзначення професійного свята. В рамках святкування Дня енергетика – 22 грудня – енергетична компанія оголосила конкурс для підписників власної корпоративної сторінки в соціальній мережі. Приз – енергоефективна LED-лампа, щасливими власниками якої зможуть стати одразу три учасники, які виконають прості умови конкурсу. Зокрема, необхідно зайти на сторінку АТ «Прикарпаттяобленерго» у facebook, вподобати допис про правила енергоефективності та переопублікувати його на персональній сторінці. Трійку переможців визначатимуть 22 грудня  з допомогою онлайн сервісу random.org.

«У святковий для нас день, ми ще раз хочемо подякувати підписникам нашої корпоративної сторінки у facebook, – розповідає начальник відділу інформаційної політики АТ «Прикарпаттяобленерго»  Наталя Лещишин. – Саме завдяки їм активно розвивається один із найоперативніших та найбільш ефективних джерел інформації, через який нам вдається максимально швидко інформувати населення про актуальні події та зміни у компанії. Такий конкурс – це не тільки приємний привід віддячити нашим підписникам, але й ще раз нагадати про базові принципи енергоефективності, які, безумовно, є на часі».

До слова, 22 грудня – не тільки професійний день працівників сфери енергопостачання, але й найкоротший світловий день у році. Обираючи енергоефективну лампу в якості подарунку конкурсантам, АТ «Прикарпаттяобленерго» закликає до енергоефективного споживання та ще раз нагадує прості правила, які допоможуть не тільки заощадити на платіжках за електроенергію, але й зекономити енергоресурси, загалом.

До Дня енергетика АТ «Прикарпаттяобленерго» дарує LED-лампи
До Дня енергетика АТ «Прикарпаттяобленерго» дарує LED-лампи