Logo mob
Особистий кабінет

22.12.2018

«Прикарпаттяобленерго» назвало переможців святкового розіграшу

В рамках відзначення Дня енергетика АТ «Прикарпаттяобленерго» розіграло три розумні LED лампи. Учасниками конкурсу міг стати кожен бажаючий, який мав зробити три прості дії: вподобати сторінку енергетичної компанії у мережі Facebook, вподобати допис про святковий розіграш та переопублікувати його на власній сторінці.

Загалом у конкурсі прийняло участь близько 600 учасників. А трьох переможців було визначено онлайн генератором випадкових чисел Random.org. Ними стали:

  • Ярослав Кухарук
  • Яна Сливка
  • Уляна Тимків

У подарунок кожен переможець отримає енергоефективну LED-лампу із чотирма режимами освітлення та USB роз’ємом для зарядки гаджетів. Розіграш такого подарунку в найкоротший світловий день року є дуже символічним, адже кожен з нас має пам’ятати елементарні правила енергоефективності споживання, щоб заощадити не тільки на платіжках за світло, але й економити енергоресурси, загалом.

Нагадаємо, що розіграш було приурочено до професійного свята працівників сфери енергопостачання – Дня енергетика. У такий спосіб енергетики вирішили розділити святковий настрій зі своїми споживачами і подякувати їм за активність та підтримку. Лише за минулий рік число підписників офіційної сторінки компанії https://www.facebook.com/oe.if.ua/ зросло майже вдвічі і наразі становить 21 тисячу. Завдяки відданим прихильникам в соцмережі розвивається найоперативніше джерело інформування.

Відеозапис розіграшу: goo.gl/TPgnDc