Logo mob
Особистий кабінет

24.01.2020

 Не чекайте у черзі, щоб подати показники електроенергії – зробіть це за кілька секунд у Viber!

АТ «Прикарпаттяобленерго» постійно працює над розробкою нових способів подання показників, щоб кожен зміг зробити це максимально зручним для нього способом. Остання новинка – бот компанії у Viber- найпопулярнішому месенджері України.

Близько 6 тисяч дзвінків на день, 14-15 дзвінків на черзі щохвилини та 5-10 хвилин очікування на лінії, щоб споживач з’єднався з  оператором – саме в такому режимі відбувається прийом показників лічильників електроенергії з 20 по 4 число кожного місяця. І хоча диспетчери кол-центру не байдикують на робочому місці, опрацювати всі дзвінки – справа не з легких, адже більшість споживачів звикли довіряти подання показника саме оператору. Звідси – перевантаженість лінії у кол-центрі. АТ «Прикарпаттяобленерго» постійно працює над розробкою нових способів подання показників, щоб кожен зміг зробити це максимально зручним для нього способом. Остання новинка – бот компанії у Viber- найпопулярнішому месенджері України.

Енергетики прогнозують, що цей метод подання показників буде найпопулярнішим, адже Viber зараз встановлений практично в кожному телефоні. За 2 місяці в його зручності  переконались майже 400 споживачів. І це закономірно - жодних очікувань у черзі кол-центру, жодних паролів та виснажливого внесення особистих даних.

«Бот Прикарпаттяобленерго у вайбері – для мене знахідка, – зізнається мешканка Івано-Франківська Юлія Гапей. - Я тепер передаю показники протягом кількох секунд. Для того, щоб почати користуватись ботом достатньо просканувати телефоном qr-код, який є на сайті обленерго або ж на сторінців Facebook.  Далі, користуючись підказками меню, потрібно розпочати чат, ввести особовий рахунок та номер лічильника через пробіл, вибрати функцію «подати показник» - і готово! В подальшому номер рахунку та лічильника вводити не потрібно – лише показники. А ще бонус – бот постійно нагадує про необхідність вносити показники, і скоро повідомлятиме про вимкнення».

В компанії переконані, що бот у месенджері – це новий зручний інструмент, який робить життя сучасної людини ще легшим, адже з ним подати покази лічильника значно простіше - для цього потрібно лише три кліки в улюбленому додатку для спілкування.

«Вносити показники у Viber – це дуже зручно, - Ділиться враженнями Юлія Іванишин.-  Телефон завжди під рукою, тому, щоб передати показники не треба нікуди йти і чекати  чи телефонувати, не треба вмикати комп’ютер. Потрібно просто розпочати бесіду і користуватись підказками бота. Ці підказки зрозумілі навіть для дітей, тому особливих проблем з реєстрацією, а потім і з користуванням немає. З Viber можна подати показник за кілька секунд і мені це подобається».

Клієнти АТ «Прикарпаттяобленерго» можуть обрати спосіб подання показника у месенджерах на власний смак! До слова, Viber не єдиний месенджер, де побутові споживачі можна передати показник. Ті, хто не користується Viber може скористатись додатками Telegram  та  Skype . Подати там показник так само легко!