Logo mob
Особистий кабінет

20.03.2020

АТ «Прикарпаттяобленерго» закликає бізнес долучатись до боротьби з COVID-19!

«Прикарпаттяобленерго» внесло свою лепту, щоб дати відсіч коронавірусу. Компанія виділила кошти на придбання апарату штучної вентиляції легень та засобів індивідуального захисту для лікарів.

 

Прикарпатські енергетики  закупили те, що є першочерговим для роботи лікарів та лікарень в цілому в умовах пандемії – індивідуальний захист. Перелік необхідних засобів гострої необхідності підприємство отримало безпосередньо від керівництва Івано-Франківської обласної клінічної та інфекційної лікарень. Всього коштом компанії придбано понад 3 000 хірургічних оглядових рукавиць, 700 хірургічних стерильних халатів та 50 комплектів протиепідемічного одягу, які передано двом лікарням. Також компанія придбала для Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні апарат штучної вентиляції легень - ключовий елемент у лікуванні пацієнтів з коронавірусом, що мають важкі ускладнення для дихальної системи. Апарат вже сьогодні доставлено до лікарні.

 «Ми розуміємо, що наш внесок не покриє потребу повністю, - зауважує голова правління АТ «Прикарпаттяобленерго» Олександр Бубен. - Але ми віримо, це може стати поштовхом для об’єднання бізнесу у боротьбі із загрозою».

Медики просять бізнес долучатися до вирішення проблеми сьогодення, допомога кожного є дуже важливою. Дізнатися про потреби в обладнанні та захисних матеріалах, які необхідні для Івано-Франківської обласної клінічної лікарні можна на її сторінці у Facebook та на сайті лікарні. А про потреби інфекційної лікарні можна дізнатися на сторінці «Прикарпаттяобленерго» у Facebook.