Logo mob
Особистий кабінет

28.07.2020

Прикарпатські енергетики нагадують, що подати показник можна просто з мобільного

Все більше прикарпатців надають перевагу дистанційним способам подання показників, керуючись їх швидкістю та зручністю. Як підтвердження, минулого місяця понад 15 тисяч клієнтів подали покази за допомогою відносно нового чат-бота АТ «Прикарпаттяобленерго» у Viber. Енергетики пропонують усі своїм клієнтам спробувати передати показник у Viber та переконатись у його перевагах

 

 

В обленерго переконані, що саме чат-бот у Viber стане найпопулярнішим способом подання показників серед побутових клієнтів, адже сервіс дозволяє швидко, без особливих зусиль повністю керувати особовим рахунком – від подання показів до оплати за спожиту електроенергію. Чат-бот не дозволить забути про необхідність подання показів, надсилаючи нагадування про початок та кінець звітного періоду. Усі попередні дані зберігаються в меню бота і їх можна проглянути у будь-який момент. А ключова перевага сервісу в його зручності – показник можна подати  у зручний для себе час за лічені хвилини, не очікуючи на з’єднання з оператором кол-центру, не стоючи в черзі, не запам’ятовуючи цифри – просто написавши повідомлення. Інтерфейс бота є максимально зрозумілим. Внизу сторінки діалогу є меню команд, а в текстовому полі після кожної команди з’являються детальні підказки. Для зручності, у меню «Як користуватися» є покрокова відео-інструкція, яка допоможе вибрати необхідні команди.

 

Для початку роботи з чат-ботом потрібно просканувати QR-код (знайти його можна на сайті компанії за посиланням https://www.oe.if.ua/uk/sections/5e749e28db9c425648a6d000 або за кнопкою «Подати показник» на стартовій сторінці) та розпочати з ним діалог. Щоб почати керувати розрахунками досить знати номер особового рахунку та, на вибір, прізвище його власника або номер телефону, або номер лічильника. Простіше не буває.

 

Для тих, хто не користується Viber взагалі, енергетики пропонують інші дистанційні способи подання показників:

  1. Через «Персональний кабінет споживача» на сайті – www.oe.if.ua.
  2. З допомогою чат-бота:

✔ на сайті – www.oe.if.ua

✔ в Telegram – t.me/oeifuabot

✔ у Skype – bit.ly/Skype_OEbot

  1. Через голосове повідомлення. Клієнту достатньо зателефонувати в кол-центр #Прикарпаттяобленерго за номером 0 800-50-40-20 або (0342)-59-40-20, керуючись голосовими підказками, натиснути на кнопку «2» та продиктувати показник. Послуга доступна цілодобово, тому можна подати покази без зусиль та в будь-який зручний час!
  2. Через SMS-повідомлення з текстом: «945 (пробіл)  8 цифр вашого особового рахунку (пробіл) показник» на номер 2909
  3. Зателефонувавши в Кол-центр за номером 0800-50-40-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів) або (0342)-59-40-20.

 

Більше інформації – на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» в розділі «Споживачам» (https://www.oe.if.ua/uk/sections/5e749e28db9c425648a6d000)