Logo mob
Особистий кабінет

02.09.2020

Шановні клієнти АТ «Прикарпаттяобленерго!

Зверніть увагу, що з 25.08.2020 по 14.09.2020 року обслуговування жителів Калуського, Рожнятівського, Богородчанського, Коломийського, Тисменицького і Тлумацького районів та міст Івано-Франківськ, Калуш та Коломия буде відбуватися дистанційно (через скриньки ЦОК та Вайбер (067) 850 40 20.).

 

У зв’язку із карантинними обмеженнями, для зручності та безпеки своїх клієнтів та персоналу, прикарпатські енергетики впроваджують нову форму комунікації зі споживачами. Від тепер деякі заяви в компанію можна подати за допомогою додатку Viber.

Які заяви можна подати через Viber?

Дистанційно, через сервіс Viber можна подати:

  1. Заяву на повторне підключення юридичних осіб, які були відключені за заборгованість за розподіл або перетікання реактивної енергії (при умові повного погашення боргу).
  2. Заяву на видачу паперового примірника Договору на розподіл,  для діючих споживачів.
  3. Заяву на видачу паспорту точки розподілу,  для діючих споживачів.
  4. Заяву про розірвання Договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії.
  5. Заяву на проведення позачергової технічної перевірки приладу обліку, а саме: електротермічного ушкодження лічильника; механічного пошкодження корпусу лічильника/корпусу КДЕ; експертизи приладу обліку; перенесення лічильна на фасад будинку/виконання робіт з перенесення; несправності / пошкодження приладу обліку.
  6. Заяву на параметризацію приладу обліку , програмування.
  7. Заяву на підключення електроустановок споживача до електричних мереж, для побутових замовників.

Де взяти форми та зразки заяв?

Завантажити форми та зразки заяв можна на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» за шляхом доступу «Меню» - розділ «Споживачам», «Зразки заяв для замовлення розподільчих послуг» (7 вкладка розділу «Споживачам») або за посиланням: https://cutt.ly/BfyiwbW.

Завантажити зразок у форматі «.docx» можна натиснувши на назву заяви.

Зверніть увагу, що заяви слід заповнювати від руки, розбірливим почерком або власноруч написати заяву за зразком.

Куди саме надсилати заповнені заяви?

Чіткі фото або скан-копії документів треба надіслати у сервісі Viber на номер телефону: (067) 850 40 20.

Заяву протягом дня опрацьовуватимуть спеціалісти компанії і, в залежності від поданої заяви, нададуть зворотну відповідь на номер телефону, з якого буде подана заява. Омжливість приймати дзвінки на цей номер телефону не передбачена, тому сервіс прийматиме лише заяви.

Енергетики радять надавати перевагу дистанційним способам вирішення питань з розподілу електричної енергії, особливо під час карантинних обмежень. АТ «Прикарпаттяобленерго» дбає про доступність, безпечність, зручність та оперативність онлайн сервісів для своїх клієнтів, тому ви сміливо можете користуватися послугами компанії, не залишаючи дім.