Logo mob
Особистий кабінет

29.10.2021

До уваги клієнтів АТ «Прикарпаттяобленерго»!

З 30 жовтня Івано-Франківська область переходить до «червоної» зони епідемічної небезпеки. Щоб вберегти здоров’я та зменшити ймовірність захворювання на COVID-19, енергетики радять надавати перевагу дистанційним способам вирішення питань з розподілу електричної енергії під час карантинних обмежень.

   У зв’язку із введенням карантинних обмежень на території області, звертаємо Вашу увагу на те, що прийом клієнтів у Центрах обслуговування можливий лише за наявності у відвідувача одного із таких документів (відповідно до постанови Кабміну №1236):

  • “зелений” внутрішній чи міжнародний COVID-сертифікат,
  • міжнародне свідоцтво про вакцинацію,
  • негативний ПЛР-тест чи експрес-тест на COVID-19, який чинний 72 години.

За відсутності одного із цих документів, фахівці Центрів змушені будуть відмовити в особистому прийомі.

Зверніть увагу, що під час карантинних обмежень «червоної» зони, документи у Центри обслуговування клієнтів необхідно  залишати у скриньках, які задля Вашої зручності розташовані ззовні Центрів.

Для оперативності та зручності доступні дистанційні сервіси для клієнтів: 

  1. Персональний кабінет споживача, у якому мешканці та бізнес Прикарпаття можуть повністю керувати особовим рахунком, подавати покази лічильника, звіти тощо. Сервіс доступний на стартовій сторінці або головному меню сайту компанії під кнопкою «Персональний кабінет», а також за посиланням: https://my.oe.if.ua/.
  2. Чат- бот на сайті обленерго, за допомогою якого можна подати показники лічильника доступний під червоною кнопкою «Чат-бот» справа стартової сторінки або за посиланням:  https://oe.if.ua/uk#chat
  3. Чат бот у Viber, за допомогою якого можна отримати онлайн-консультацію, подати показник лічильника, переглянути історію показу, дізнатись суму до оплати та повідомити про відсутність електроенергії, дізнатись причину вимкнень. Сервіс доступний за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0
  4. Кол-центр компанії за номером 0 800 50 40 20 або (0342) 59 40 20 (цілодобово)
  5. Інформаційно - консультативний центр – тел. (0342) 59-45-59
  6. Сервіс «Замовлення послуги», за допомогою якого можна отримати паспорт точки розподілу, перейти на зонний облік електроенергії та повідомити про неполадки в роботі лічильника, доступний на  стартовій сторінці компанії під одноіменною кнопкою або за посиланнм: https://posluga.oe.if.ua:8085/posluga-oe/ 

 

  1. За номером телефону (068) 850 40 20  з 8:00 до 18:00 в робочі дні, субота 09:00 до 13:00 можна дистанційно замовити наступні послуги:

- Заміна автомата;

-Позачергова технічна перевірка при  заміні споживачем вихідного кабеля;

- Позачергова технічна перевірка при пошкоджені пломби ОСР за заявкою споживача;

          - Усунення дефектів в роботі приладу обліку, коли погасло табло на лічильнику, не відображається одна із зон на лічильнику, зупинився чи недообліковує лічильник, зупинилася / недообліковує одна із зон на зонному лічильнику, на екрані лічильника відображається некоректна дата або час, спрацьовує обмеження на лічильнику при потужності, яка є меншою за договірну.

 

Вирішуйте свої побутові питання оперативно та безпечно, користуючись онлайн сервісами. Бережіть себе та своїх рідних!