Logo mob
Особистий кабінет

14.01.2022

Посилення вітру – причина аварійних вимкнень

14-15 січня на території області можливе посилення вітру до 27 м/с н. Це у свою чергу може призвести до аварійних вимкнень на лініях електропередач через падіння гілок дерев на проводи та їхній обрив.

Станом на 9:30 через аварію на лінії повністю без електропостачання перебувають села Колінки, Михальче, Репужинці Городенківського району, село Снідавка Косівського району, Залужжя Рогатинського району та частково без світла населені пункти Далешове та Чернелиця Городенківського району та Татарів.

Оперативно-виїзні бригади АТ «Прикарпаттяобленерго» забезпечені усім необхідним для оперативної роботи та готові у разі необхідності негайно приступати до ліквідації аварій.

АТ «Прикарпаттяобленерго» просить з розумінням поставитись до вимкнень у зв’язку з погіршенням погодних умов. Якщо за Вашою адресою все ж зникне світло, оперативно дізнатись про стан вимкнення можна на офіційному сайті компанії https://oe.if.ua, вибравши свій регіон на карті вимкнень або ж у чат-боті обленерго у Viber за посиланням: https://cutt.ly/hRArBD0, за допомогою якого можна відразу зареєструвати свою заявку про відсутність електроенергії.

Також енергетики закликають не підходити до обірваних проводів та  не намагатися самостійно відновити електропостачання – це життєво небезпечно.