Logo mob
Особистий кабінет

05.04.2022

«Прикарпаттяобленерго» допомагатиме швидкому запуску бізнесу на новому місці

 Фахівці «Прикарпаттяобленерго» готові консультувати  представників бізнесу, які розглядають варіанти переїзду та готові тимчасово розгорнути свої потужності на базі місцевих підприємств, чи планують запустити власну справу на новому місці.

 

«Зараз дуже багато робиться зі сторони різних владних структур, від Міністерства інфраструктури до органів місцевої влади у плані допомоги у релокації виробницт зі східних областей на захід України, - ділиться думками Олександр Бубен, Голова Правління «АТ «Прикарпаттяобленерго». Наша компанія у свою чергу готова надавати консультації з питань приєднання, зокрема, про збільшення потужностей на вже існуючих виробничих приміщеннях, чи сприяти у пошуках приміщень з вільними потужностями. Наші фахівці при потребі виїдуть на місце, оглянуть приміщення чи територію, нададуть раціональні пропозиції, щоб якнайшвидше об’єкт був підключений, а бізнес запрацював».

Енергетики також готові ділитися інформацією про вільні земельні ділянки, ангари, склади, виробничі майданчики та офіси, організовувати комунікації з вже існуючими своїми партнерами і цим самим сприяти швидкому запуску бізнесу на новому місці.

«Ми, як одне з найбільших підприємств області, найбільший платник податків дуже добре розуміємо, що зараз дуже важливо, щоб бізнес в Україні продовжував свою роботу, - розмірковує Олександр Бубен. Адже це і виплата зарплат, і сплата податків, виготовлення необхідних для життя товарів. Економіка має працювати і забезпечувати країну ресурсами для протистояння окупанту».

Для оперативного налагодження контактів з представниками бізнесу, які зацікавлені у розміщенні виробництв на території області чи міста Івано-Франківська у компанії розробили заявку, яка допоможе у налагодженні контактів, зокрема,  швидко зорієнтуватися у потребі майбутніх замовників послуг, проблемних питаннях, побажаннях клієнта. Для заповнення заявки можна скористатися посиланням на Google форму, у цьому випадку ваша заявка автоматично потрапить на розгляд фахівцю компанії. Також можна  зайти на сайт компанії www.oe.if.ua у розділ «Приєднання» на стартовій сторінці компанії. У цьому випадку заповнену заявку потрібно відправити на електронну пошту фахівцю компанії  - relocation@oe.if.ua

Питання на уточнення чи консультацію можна отримати за номерами телефонів – (050) 379 11 44; (0342) 59 43 96.