Logo mob
Особистий кабінет

10.06.2022

Ще близько 1,5 мільйона гривень одноденного заробітку на ЗСУ

Близько півтора мільйона гривень свого одноденного заробітку у червні місяці прикарпатські енергетики перерахували на потреби ЗСУ.

 Анологічну суму енергетики вже були перерахували у травні, коли започаткували корпоративну ініціативу «Одноденний заробіток – на армію». Ця можливість з’явилася з появою надійного партнера – Координаційного Центру Забезпечення Спротиву «SaveUkraineNow», який з початку війни поставив собі за ціль об’єднати бізнес, волонтерів, владу для допомоги усім необхідним новостворених батальйонів  Івано-Франківської області ЗСУ, які зараз перебувають на передовій або готуються вирушати на Схід.

На початку партнерства «Прикарпаттяобленерго» зробило свій перший внесок у Координаційний Центр у розмірі 5 мільйонів гривень, а тепер кожен працівник може за власним бажанням щомісяця перерахувати свою денну заробітну плату для військових з Прикарпаття і у такий спосіб долучатися до великої спільної справи. «Наразі до корпоративної ініціативи долучилося близько двох тисяч працівників компанії, які написали заяви з проханням перераховувати їхню денну заробітну плату для допомоги новоствореним батальйонам Прикарпаття, де зараз проходять службу і працівники компанії, і рідні, близькі, друзі, сусіди, які добровільно пішли на фронт, розповідає профспілковий лідер прикарпатських енергетиків Ольга Тишко. – Ми розуміємо, що зараз важлива кожна гривня, а ще важливим є і надійний партнер, який знає куди і на що ефективно  спрямовувати кошти. Тому це «SaveUkraineNow», вони на цьому знаються дуже добре».

До речі, 9 червня Координаційниий Центр Забезпечення Спротиву «SaveUkraineNow» прозвітувався перед партнерами, громадою та благодійниками  про свою роботу за 4 місяці. Зокрема, на презентації було проінформовано, що загальна сума витрат за період лютий-травень становить 1 424 092, 49 USD. У лютому-квітні понад 50% фінансових надходжень було спрямовано на амуніцію, 24% - на засоби зв’язку. А в травні вже акцент змістився на придбання оптики, на ці потреби було спрямовано 67% від усіх грошових надходжень. Засновники та координатори Центру наголосили, що попереду ще багато роботи, тож будуть раді новим партнерам. А на сьогоднішній день висловили щиру подяку благодійникам за довіру та підтримку, волонтерам – за їхній час та професійну експертизу, а постійним партнерам – за співпрацю та активну участь у діяльності «SaveUkraineNow».

Детальніше дізнатися про ініціативу та підтримати її можна на сайті

https://www.saveukrainenow.if.ua/

 

Ще близько 1,5 мільйона гривень одноденного заробітку на ЗСУ
Ще близько 1,5 мільйона гривень одноденного заробітку на ЗСУ