Logo mob
Особистий кабінет

18.07.2022

Благодійний турнір прикарпатських енергетиків зібрав 85 тисяч гривень для військових

АТ «Прикарпаттяобленерго» дві п’ятниці поспіль проводили благодійний турнір з футзалу на підтримку ЗСУ. 12 команд з філій, офісу, управління, а також ТОВ «Прикарпатенерготрейду» змагалися на полі за перемогу. Інтерес енергетиків був не лише спортивним: за два турнірні дні вдалось зібрати понад 85 тисяч гривень.

 

«Були стартові внески команд і мотивувалися команди таким чином, що колектив, який виставляв команду, збирав певну суму від тисячі гривень, - говорить голова профкому АТ «Прикарпаттяобленерго» Ольга Тишко. – За регламентом, команда, яка мала найбільшу суму грошей, отримала додаткове очко у турнірній таблиці. І це мотивувало таким чином, що уже першого дня внесками вдалось зібрати 47 тисяч. Також у турнірній таблиці можна було купити очко у кожній лізі у другий ігровий день, і це принесло ще 22 тисячі гривень. Тобто, ми поєднали благодійність і спортивний азарт. Зіграли на цьому, аби більше виручити коштів».

Назву «Пекельне літо» для турніру обрали невипадково - через складні реалії воєнного літа 2022-го. Нині у лавах Збройних сил України державу захищають сто прикарпатських енергетиків. Саме для них колеги і проводять благодійний захід, щоб допомогти із закупівлею необхідних на передовій речей.

Доки на полі вирували футзальні баталії, працівниці компанії поруч розгорнули ще один благодійний фронт - продавали смаколики, спечені власноруч та готували прохолодні коктейлі для гравців та глядачів. Завдяки випічці та напоям вдалось зібрати ще понад 10 тисяч гривень.

А ще просто неба організували імпровізовану фотовиставку. Кожен охочий міг роздивитися світлини з першого ігрового дня турніру, які зробив фотограф Олекса Бутчак, та придбати їх, щоб також збагатити благодійну скриньку. Акція допомогла виручити понад 6 тисяч гривень.

Загалом у межах турніру енергетикам вдалося зібрати понад 85 тисяч гривень. На цьому енергетики не спинятимуться – шукатимуть нові способи допомоги військовим.