Logo mob
Особистий кабінет

17.08.2022

Науковці об’єдналися з виробничниками у спільній меті

Вчора, 16 серпня, у рамках  святкування Дня компанії  відбулося підписання Договору про співпрацю між АТ «Прикарпаттяобленерго» і Івано-Франківським національним технічним  університетом нафти і газу. Мета співпраці – вдосконалення освітнього процесу, покращення якості підготовки студентів енергетичного напрямку шляхом започаткування факультативного курсу читання лекцій фахівцями обленгерго з дисциплін професійної підготовки.

 

На думку директора з персоналу компанії Ірини Харук,  навчання фахівців ще зі студентської лави тим процесам, які функціонують безпосередньо на виробництві, сприятимуть швидкій адаптації випускників при працевлаштуванні  та продуктивній праці з перших днів їх роботи на підприємстві. А в подальшому це допомагатиме молодим фахівцям швидше проходити кар’єрною драбиною.

Навчально-тематичний план передбачає лекції з дисциплін професійної підготовки для студентів магістратури за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”.

Фахівці «Прикарпаттяобленерго», енергетики-практики готують лекції на тему релейного захисту, діагностики електрообладнання, ринку електричної енергії, організації обліку електричної енергії.

Окрім теоретичних знань студенти матимуть змогу здобувати практичні уміння та навички під час екскурсій на підприємство, проходження виробничої практики, знайомлячись з роботою виробничих підрозділів безпосередньо на місці.