Logo mob
Особистий кабінет

27.10.2022

АТ «Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень.

Оновлені графіки подані із доповненим переліком адрес, а також орієнтовними періодами вимкнень у годинах.

 Знайти їх можна на стартовій сторінці сайту обленерго під кнопкою Графіки аварійних вимкнень 

Просимо вибачення за незручності, викликані тривалим доопрацюванням графіків, але цей час був необхідним для звірки даних, зміни формату введення графіків аварійних вимкнень, налаштування процесів та погодження.

Зверніть увагу, що черги, які діяли раніше, змінені. Тому, радимо ще раз знайти свою адресу уже у нових групах. Також, у графіках вказані орієнтовні години знеструмлень. Тривалість вимкнень збільшилась до 4 годин. Важливо! Вказаний час відключень може збільшуватись до однієї години, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів  для проведення перемикань. Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву у відновленні електропостачання.

Аби визначити, до якої групи у графіку належить ваше помешкання, ви можете завантажити і переглянути файли з переліком населених пунктів та вулиць, які віднесені до 1, 2, 3 та 4 групи відповідно.

Графіки розбиті на дні і години, але це не означає, що у вказані періоди щодня не буде світла. Це залежить від розпорядження НЕК «Укренерго» та оперативної ситуації в енергосистемі України. Для зручності ви маєте знати можливий час вимкнення. У вказані для Вашої групи години потрібно бути готовим до того, що електроенергія може зникнути.

Як ще інформуватимуть мешканців про відключення? На стартовій сторінці сайту компанії, під кнопкою «Немає світла»-«Графіки аварійних вимкнень» у тестовому режимі працює сервіс, у якому в режимі реального часу буде висвітлена інформація про вимкнення. Тобто, за допомогою цього сервісу можна буде побачити де застосовані вимкнення на даний момент. Також цю інформацію можна  побачити у чат-боті Viber