Logo mob
Особистий кабінет

16 Жовтня 2023, 16:26

АТ «Прикарпаттяобленерго» організовує творчий конкурс для школярів

АТ «Прикарпаттяобленерго» запрошує школярів, віком від 6 до 17 років, взяти участь у творчому конкурсі. Для цього необхідно створити символічний, графічний персонаж енергетиків. Конкурс триватиме до 31 грудня цього року.

Що потрібно зробити? У довільній техніці на листку А4 намалювати талісман, символічний персонаж енергетиків! Що це? Вигаданий герой, міфічна тварина, бурхлива стихія чи навіть робоче знаряддя.  Обов’язково необхідно дати ім’я своєму герою і коротко описати його характер. Фото малюнку, короткий опис персонажа надсилайте нам у приватні повідомлення на Фейсбук-сторінку: https://www.facebook.com/oe.if.ua, або ж оригінал надішліть на пошту за адресою: 76014, м. Івано-Франківськ, Індустріальна, 34.

Суперприз – планшет та два головних приза - сертифікати на придбання канцелярії. Окрім того, щотижня 5 малюнків змагатимуться за першість за результатами відкритого голосування на сторінці Прикарпаттяобленерго у Фейсбук. Переможці тижня отримають запрошення на екскурсію в наукове містечко «Нова Енергія» та корпоративний Музей електрифікації Прикарпаття.

Три, два , один – стартуємо!