Logo mob
Особистий кабінет

24 Листопада 2023, 09:00

Через посилення вітру в області аварійні вимкнення

Унаслідок погіршення погодних умов та посилення вітру, на Прикарпатті повністю знеструмлено 5 населених пунктів і 23 — частково. Зафіксовані вимкнення в мережах 0,4 кВ та ПЛ-10 кВ. Наразі найскладніша ситуація в Долинській, Косівській, Коломийській та Верховинській службах експлуатації електричних мереж.

Енергетики вже приступили до проведення робіт з відновлення електропостачання та просять з розумінням поставитися до тимчасової відсутності світла.

Нагадуємо, синоптики оголосили штормове попередження: протягом доби 24 листопада пориви південно-західного вітру будуть сягати 25-30 м/с (2 рівень небезпечності, помаранчевий). Сильний вітер може спричинити обриви проводів на повітряних лініях електропередачі, як наслідок, – аварійні знеструмлення.

Якщо у вас немає світла, дізнатися чи планове це вимкнення чи аварійне можна:

1. На стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення»: https://www.oe.if.ua/uk/shutdowns_table. Необхідно ввести свою адресу або номер особового рахунку.

2. У меню Viber-боту обленерго за номером особового рахунку: https://chats.viber.com/oeifuabot. Кнопки «Відсутнє світло» – «Перевірка активних вимкнень за адресою».

За цими ж посиланнями можна подати заявку про відсутність світла або повідомити кол-центр за номером: 0 800 50 40 20.