Logo mob
Особистий кабінет

03 Січня 2024, 13:30

НКРЕКП відновила стандартні та нестандартні приєднання до електромереж

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), відновила з 1 січня 2024 року стандартні та нестандартні приєднання до електричних мереж, пише пресслужба Регулятора.

 "Регулятор прийняв рішення про відновлення з 1 січня 2024 року надання послуг зі стандартних та нестандартних приєднань до електричних мереж відповідно до Кодексу систем розподілу, дія відповідних положень якого була зупинена постановою від 26.03.2022 No352 внаслідок повномасштабної агресії рф проти України", - йдеться у повідомленні.

В Нацкомісії зазначають, що відновлення надання послуг зі стандартних та нестандартних приєднань здійснено з огляду на численні звернення замовників послуг з приєднання та врегулювання більшості факторів, що унеможливлювали операторами систем розподілу (ОСР) надання таких послуг на початку дії воєнного стану.

Зазначене рішення сприятиме забезпеченню простих і необтяжливих умов приєднання до електричних мереж для нових користувачів системи та більшій прогнозованості витрат на приєднання для замовників, що матиме позитивний вплив на залучення інвестицій та розвиток економіки країни.

Ставки плати за стандартне і нестандартне приєднання на 2024-й рік можна дізнатися на сайті АТ "Прикарпаттяобленерго" в розділі "Клієнтам" - "Приєднання до електричних мереж",

 

Джерело: Kosatka.Media 2024.01.02 13:39

https://kosatka.media/category/gaz/news/nkrekp-vidnovila-standartni-ta-nestandartni-priyednannya-do-elektromerezh