Logo mob
Особистий кабінет

20 Лютого 2024, 14:00

Як дистанційно змінити дані власника квартири або будинку

Відтепер змінити дані власника будинку або квартири в онлайн-режимі можна лише в особистому кабінеті на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго». Раніше ця послуга була доступна у Viber-bot, але щоб захистити персональні дані споживачів, послуга припинила свою дію.

Кому варто змінити дані:

  • Споживачам, які придбали житло та хочуть пов’язати свій особовий рахунок в обленерго з власним прізвищем та номером телефону
  • Людям, які змінили прізвище

Як і де змінити дані?

Зайдіть на головну сторінку АТ «Прикарпаттяобленерго» за кнопкою «Особистий кабінет» або ж перейдіть за посиланням: https://my.oe.if.ua/consumers. Далі натисніть «Замовити послугу» - «Тип послуги» - «Переукладення договору на розподіл ЕЕ». 

Щоб змінити дані власника, треба завантажити копію паспорта, ідентифікаційного номера (ІПН) та документа на право власності або користування об’єктом. Тоді підписати електронно цифровим підписом (ЕЦП) заяву про укладення договору із зазначенням місцезнаходження об’єкта та реквізитів заявника. На підставі поданих документів буде укладений договір про розподіл електроенергії та рахунки будуть приходити вже на нового власника.

Можна також звернутися у Центр обслуговування клієнтів (вул. Надрічна, 4б), де вам допоможуть з переукладенням договору.