Logo mob
Особистий кабінет

21 Лютого 2024, 10:00

Стартує квест-змагання з історії міста

АТ "Прикарпаттяобленерго" підтримало ініціативу ГО "Інформаційний щит", яка організовує для учнів шкіл обласного центру змагання "Охоронець вулиць старого Станіслава". 

Змагання пройдуть у вигляді квесту по місту, в ході якого учасники матимуть змогу дізнатися більше про Івано-Франківськ, або відкрити для себе його нові сторінки.

"Організатори заходу роблять корисну справу, адже любов до України розпочинається з любові до рідного міста, його вулиць. І ця любов - це не лише візуальне сприйняття, але і знання історії творення, подій, особистостей. Знання історії робить нас впевненішими, мотивує до нових звершень і до Перемоги! Тому компанія підтримує цей соціальний проєкт", - коментує Наталя Лещишин, начальник відділу інформаційної політики. У свою чергу енергетики анонсують, що запрошують переможців змагань на екскурсію на підприємство, де розкриють виробничі секрети професії енергетика, розкажуть про корисні і небезпечні властивості струму та ознайомлять з цікавими експонатами музею електрифікації Прикарпаття, зокрема, запропонують запустити в роботу прототип першого електричного ліфта, який працював у довоєнному Станіславові.

Зареєструватися на участь у змаганнях та дізнатися більше деталей можна за посиланням

Прийом заявок триває до 1 березня включно. Приєднуйтеся до цікавої, корисної, захоплюючої пропозиції пізнати історію Івано-Франківська!