Logo mob
Особистий кабінет

15 Квітня 2024, 13:00

Переоформлюйте договір на розподіл електроенергії за допомогою Дії

Переоформити договір на розподіл електроенергії можна онлайн в особистому кабінеті споживача АТ «Прикарпаттяобленерго». Відтепер, для зручнішого користування кабінетом, не обов’язково вносити паспортні дані вручну. Підтягніть їх автоматично, скориставшись шерингом документів через Дію. Дія.Шеринг – зручний сервіс відправки копій документів онлайн через застосунок Дія.

Придбали житло чи змінили власника квартири (будинку)?  Оформити договір споживача на надання послуги з розподілу електричної енергії  можна онлайн в особистому кабінеті споживача Прикарпаттяобленерго, а з Дією цей процес став швидшим. За допомогою застосунку Дія можна надіслати електронні копії паспорта та картки платника податків, щоб автоматично заповнити паспортні дані. А ще надсилати копії за допомогою Дія.Шерингу – зручніше, ніж власноруч завантажувати сканкопії документів. 

Крім того, підписати необхідні документи тепер можна Дія.Підписом - кваліфікованим електронним підписом (КЕП), який можна активувати у застосунку Дія за лічені секунди. Використовувати сервіси Дії в особистому кабінеті зручно як через смартфон, так і через комп’ютер чи ноутбук.

Під час шерингу документів в особистому кабінеті користувач надсилає цифрові копії картки платника податків та паспорта (ID-картки). Тож впевніться, що маєте застосунок Дія на смартфоні, паспорт у ньому та активований Дія.Підпис.

Як це працює?:

  1. Заходите в особистий кабінет споживача АТ «Прикарпаттяобленерго» за посиланням: https://my.oe.if.ua/consumers.
  2. Обираєте послугу «Переукладення договору на розподіл електроенергії» та реєструєте звернення.
  3. Натискаєте на кнопку «Додати через Дія.Шеринг», зчитуєте QR-код сканером у застосунку Дія та підтверджуєте відправку копій документів.
  4. Власноруч додаєте копію документа, що підтверджує право власності чи користування об’єктом.
  5.  Обираєте варіант підписання Дія.Підписом, зчитуєте QR-код та підтверджуєте накладання Дія.Підпису.

Якщо ви використовуєте особистий кабінет через смартфон, потрібно повторити ті ж самі кроки, але вже без сканування QR-коду. Вас автоматично переведе у застосунок Дія для підтвердження відправки копій документів та підписання Дія.Підписом.