Logo mob
Особистий кабінет

19.03.2020

Про роботу кол-центру компанії в умовах карантину!

З 17 березня до 3 квітня 2020 року АТ «Прикарпаттяобленерго» обмежує особистий прийом споживачів через Центри обслуговування клієнтів та Інформаційно- консультаційні центри. 

 

За рекомендацією Уряду на час карантину компанія переходять в режим дистанційного обслуговування. Дистанційна комунікація значно розширила перелік питань, з яких кол-центр компанії може надавати консультації. Як наслідок кількість дзвінків у кол-центр компанії суттєво збільшилась. Уже сьогодні у черзі на з’єднання з оператором чекають 2-3 людей.


АТ «Прикарпаттяобленерго» просить клієнтів компанії з розумінням поставитись до труднощів з’єднання з кол-центром та не перенавантажувати лінії. У випадку відсутності світла рекомендують в першу чергу перевіряти інформацію за своєю адресою на  сайті компанії oe.if.ua, на стартовій сторінці якого є карта вимкнень. Вибравши на цій карті свій регіон та вулицю, клієнт компанії побачить ту ж інформацію про стан вимкнень, якою володіють диспетчери кол-центру. Подавати показники лічильників також можна онлайн, без з’єднання  з кол-центром. Більше інформації на сайті компанії в розділі меню «Для дому»-«Питання\Відповіді» (https://www.oe.if.ua/uk/information/5ae2be6bdb9c42224a3cb00b#5e70995cdb9c42571a56d58c)