Logo mob
Особистий кабінет

23.03.2020

Корисна інформація про електропостачання в умовах карантину

 У зв’язку з оголошеним карантином в АТ «Прикарпаттяобленерго» розробили ряд заходів, щоб захистити клієнтів та працівників компанії від поширення коронавірусу та забезпечити якісне обслуговування в умовах дистанційної комунікації. До уваги клієнтів обленерго інформація, яка може бути корисною в умовах карантину.

 

Як відбувається обслуговування клієнтів на час карантину?

За рекомендацією Уряду на час карантину компанія перейшла в режим дистанційної комунікації. З 17 березня до 3 квітня АТ «Прикарпаттяобленерго» обмежило особистий прийом споживачів та документів від них через Центри обслуговування клієнтів, Інформаційно-консультаційні центри. Обмежено доступ відвідувачів до центрального офісу компанії та офіси філій. Обслуговування клієнтів, в тому числі прийом документів від суб’єктів господарювання та населення, здійснюється виключно дистанційно: поштою, електронним зв’язком, телефоном, з допомогою онлайн-сервісів та послуг.

З дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Які канали спілкування з компанією доступні для клієнтів?

Отримати фахову консультацію з питань розподілу електричної енергії чи надіслати документи можна дистанційно:

•        Через кол-центр: 0 800 50-40-20 або (0342)59-40-20 (цілодобово)

•        Телефоном: (0342) 59-45-59 (понеділок – четвер: з 8 до 17 год, обід з 13 год до 14 год; в п’ятницю: з 8 до 16 год., обід з 13 год до 14 год)

•        Електронною поштою для звернення: [email protected]

•        Через сервіс Персональний кабінет: https://my.oe.if.ua/

Чи готова компанія до ліквідації аварійних вимкнень в умовах карантину?

Увесь персонал компанії, робота якого пов’язана з ліквідацією аварійних вимкнень та відновленням електропостачання перебуває на робочих місцях. Графік їхньої роботи залишився незміненим, оперативно- виїзні бригади працюють у звичному режимі. Філії забезпечені необхідними матеріалами для проведення відповідних робіт. Наразі  призупинено виконання планових робіт.

Чи здійснюються роботи по приєднанню?

Наразі компанія призупинила роботи по заявах на приєднання, отриманих до карантину. Однак компанія  приймає заяви на приєднання до електроустановок  поштою за даресою: м. Івано-Франківськ, вул. Індустріальна, 34 або через  скриньки, які розміщені в Центрах обслуговування клієнтів за місцем вашого проживання. Розгляд даних заяв продовжиться вже після завершення карантину. По відновленню робіт проінформуємо додатково.

Як працюватиме кол-центр компанії?

Кол-центр компанії працює як і раніше, цілодобово.  Однак, дистанційна комунікація значно розширила перелік питань, з яких кол-центр компанії може надавати консультації. Як наслідок кількість дзвінків у кол-центр компанії суттєво збільшилась. Уже сьогодні у черзі на з’єднання з оператором чекають 2-3 людей.

У зв’язку із цим просимо клієнтів компанії з розумінням поставитись до труднощів з’єднання з кол-центром та не перенавантажувати лінії. У випадку відсутності світла рекомендуємо в першу чергу перевіряти інформацію за своєю адресою на  сайті компанії oe.if.ua, на стартовій сторінці якого є карта вимкнень. Вибравши на цій карті свій регіон та вулицю, клієнт компанії побачить ту ж інформацію про стан вимкнень, якою володіють диспетчери кол-центру. Більше інформації на сайті компанії в розділі меню «Для дому»-«Питання\Відповіді»

Як дистанційно можна подати показник лічильника?

1.Через «Персональний кабінет споживача» на сайті – www.oe.if.ua.

2. З допомогою чат-бота:

✔ на сайті – www.oe.if.ua

✔ в Telegram – t.me/oeifuabot

✔ у Skype – bit.ly/Skype_OEbot

3.  Зателефонувавши в Кол-центр за номером 0800-50-40-20 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів) або (0342)-59-40-20.

4. Через голосове повідомлення. Клієнту достатньо зателефонувати в кол-центр #Прикарпаттяобленерго за номером 0 800-50-40-20 або (0342)-59-40-20, керуючись голосовими підказками, натиснути на кнопку «2» та продиктувати показник. Послуга доступна цілодобово, тому можна подати покази без зусиль та в будь-який зручний для нього час!

5. З допомогою Viber, просканувавши QR-код (у коментарях).

6. Через SMS-повідомлення (згідно тарифу вашого оператора) на номер 2909 у форматі 945 25012345 7856, де 945 – код АТ «Прикарпаттяобленерго», 25012345 – особовий рахунок, 7856 – показник лічильника. Або для двозонних лічильників 945 25012345 7856/3267, де 945 – код АТ «Прикарпаттяобленерго», 25012345 – особовий рахуно

Де можна дізнаватися оперативну та актуальну інформацію про електропостачання?

Слідкуйте за оновленнями на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго» https://www.oe.if.ua/ або підпишіться на сторінку компанії в мережі Facebook https://www.facebook.com/oe.if.ua. Компанія рекомендує на час карантину утриматися від безпосереднього контактування і перейти на онлайн комунікації.