Logo mob
Особистий кабінет

18.01.2021

До уваги юридичних осіб Долинського району!

З 20 січня 2021 року кол-центр АТ «Прикарпаттяобленерго» розпочинає прийом  показів приладів обліку від юридичних споживачів Долинського району.

 

Показник може подати юридичний споживач,  у якого  договір на розподіл електричної енергії укладений на один об’єкт ( один прилад обліку). Подати показники можна за номером телефону 38(068) 850 40 20 в робочі дні з 08:00 до 18:00, в суботу з 09:00 до 13:00.

Сервіс подання юридичними особами показників через кол-центр на етапі пробного проекту енергетики запустили, щоб на прикладі одного району зрозуміти наскільки зручний буде клієнтам такий спосіб. Якщо сервіс виявиться успішним, то невдовзі показники через кол-центр зможуть подавати юридичні клієнти усієї області. Розширення переліку дистанційних способів передачі показів зумовлене карантинними обмеженнями через поширення COVID-19 для забезпечення безпеки клієнтів та персоналу компанії.

Нагадаємо, ще одним дистанційним способом передання показників юридичними особами є Персональний кабінет АТ «Прикарпаттяобленерго» (https://my.oe.if.ua/), де можна зручно керувати усіма обліковими рахунками.

Щоб дізнатись, коли юридичні споживачі електроенергії у вашому районі зможуть передати покази лічильника через кол-центр, слідкуйте за новинами АТ «Прикарпаттяобленерго» на сайті компанії https://oe.if.ua/uk