Logo mob
Особистий кабінет

07.04.2021

Замовляйте додаткові послуги з електропостачання  дистанційно

Карантинні обмеження через поширення COVID-19 внесли корективи у звичне спілкування АТ «Прикарпаттяобленерго» з клієнтами та у процеси надання послуг. Заради безпеки клієнтів та персоналу компанії більшість сервісів переведені у дистанційний формат, який став більш зручним, ніж звичайний. Близько сотні клієнтів компанії щомісяця замовляють розподільчі послуги з домашнього комп’ютера на сайті обленерго за допомогою сервісу «Замовити розподільчу послугу» у зручний для себе час.

 

На сайті компанії клієнт АТ «Прикарпаттяобленерго» може отримати чотири послуги:

  • отримати паспорт точки розподілу, 
  • перейти на зонний облік електроенергії,
  • замовити заміну лічильника,  
  • повідомити про неполадки в роботі лічильника з подальшим усуненням пошкоджень.

Перелік послуг не є вичерпним і постійно поновлюватиметься.

Щоб замовити послугу, клієнту достатньо перейти на сайт компанії  і натиснути на кнопку «Замовити розподільчу послугу», яка знаходиться внизу інтерактивного зображення стартової сторінки сайту. Кнопка переадресує клієнта на коротку анкету, в якій необхідно вказати номер облікового рахунку, прізвище власника рахунку та актуальний номер телефону для зворотного зв’язку. Заповнивши форму, слід натиснути кнопку «Продовжити» та обрати послугу.

Послуга «Отримати паспорт точки розподілу» дає змогу сформувати та завантажити паспорт точки розподілу на свій комп’ютер. Для отримання цієї послуги не потрібні жодні додаткові дані – паспорт сформується автоматично завдяки наданому в анкеті номеру особового рахунку 

Послуга «Повідомити про проблему в роботі електрообладнання» додатково потребуватиме адресу актуальної електронної пошти від клієнта, на яку після опрацювання заявки прийде відповідь. В меню послуги клієнту також необхідно додати коментар: детально описати неполадки та проблеми в роботі лічильника. Іншої додаткової інформації не потрібно.

Послуга «Заміна лічильника» дає можливість оформити заявку на заміну лічильника у випадку, якщо клієнт самостійно придбав прилад обліку, надав його на повірку та програмування та отримав про це відповідну довідку.

Послуга «Перехід на двозонний облік» передбачає замовлення дзвінка від експерта компанії, який надасть усю необхідну інформацію про необхідні характеристики лічильника, послугу, її підключення, терміни виконання тощо. Для замовлення дзвінка слід користуватися підказками меню замовлення послуги. В найкоротші терміни  заявка буде опрацьована, а фахівець компанії зателефонує клієнту.

Інтерфейс сервісу настільки зручний та зрозумілий, що не потребує додаткових інструкцій. До прикладу, при замовленні послуги  «Перехід на двозонний облік» передбачено автоматична перевірка можливості запрограмувати  діючий лічильник споживача, або буде надано рекомендації щодо придбання нового приладу обліку, який, до речі, теж можна придбати через даний сервіс.

Споживачі можуть подавати заявки в будь-який зручний для них час, а опрацьовувати їх енергетики будуть в робочі дні. Дистанційне замовлення послуг нічим не поступається звичному. Заявки опрацьовуються у ті ж самі строки, натомість клієнту не доводиться стояти у черзі, витрачати час на дорогу до Центрів обслуговування клієнтів. Окрім того, можливість подати заяву онлайн не прив’язана до робочого часу – її можна подати у будь-який зручний час.