Logo mob
Особистий кабінет

27.07.2021

АТ «Прикарпаттяобленерго» консультує у VIBER!

Від сьогодні у чат-боті енергетиків у Viber можна не лише подати покази лічильника, а й отримати консультацію від фахівця.

Найспостережливіші користувачі чат-боту помітили у сервісі нову функцію – кнопку «Підтримка». Натиснувши на цю кнопку, клієнти компанії можуть дізнатись інформацію, що їх цікавить, безпосередньо від фахівця компанії та з’ясувати чи зареєстровані за їх адресою вимкнення електропостачання.

Послуга працює в тестовому режимі з 8:00 до 18:00 в робочі дні. Натиснувши на кнопку, клієнт  розпочне діалог, який буде автоматично переадресований на вільного фахівця компанії. «За допомогою нової послуги клієнти зможуть отримати консультацію в режимі листування з реальною особою, а не роботом із заготовленими відповідями, – розповідає Наталя Пазюк, директор з якості обслуговування клієнтів обленерго. – Ця послуга буде зручною для людей, які з різних причин не можуть розмовляти по телефону, наприклад, з-за кордону чи в громадському транспорті. Як правило, коли клієнт реєструється у чат-боті, він прив’язує свій номер телефону до особового рахунку, тому фахівець, який веде з клієнтом листування, бачитиме усю необхідну для консультацій інформацію».

На початковому етапі листування матиме консультаційний характер. За його допомогою можна буде отримати інформацію щодо:

  • порядку приєднання до систем розподілу;
  • порядок укладання договору про надання послуг з розподілу електричної енергії;
  • тарифів на послугу з розподілу електричної енергії;
  • роботи приладів обліку (зчитування та передача показників, робота лічильника, багатозонний облік, експертиза, повірка, заміна лічильника);
  • процедури встановлення електроопалення;
  • договору сервітуту (необхідний перелік документів та терміни, тощо.

Як скористатися послугою? Якщо ви уже користуєтесь чат-ботом, то все простіше простого. Вибравши необхідний обліковий запис, ви побачите кнопку у нижньому ряду меню команд внизу екрану. Сміливо натискайте та розпочинайте діалог.

Якщо ви не користувались ботом раніше - проскануйте qr-код, який є на сайті обленерго в розділі «Подати показник» або перейдіть за посиланням: bit.ly/fb3_viberbot_proe.  Далі, користуючись підказками меню, потрібно розпочати чат, ввести особовий рахунок та номер лічильника через пробіл. Після цього стане доступним усе меню команд, включно із командою «Підтримка».

 

У майбутньому прикарпатські енергетики планують розширити ці можливості, тому невдовзі у чат-боті у Viber  з допомогою диспетчера можна буде замовити будь-яку послугу з розподілу електроенергії 

АТ «Прикарпаттяобленерго» консультує у VIBER!
АТ «Прикарпаттяобленерго» консультує у VIBER!