Logo mob
Особистий кабінет

06 Лютого 2024, 15:00

Увага! Інформація для юридичних споживачів

В АТ «Прикарпаттяобленерго» розпочався період видачі розрахунків для юридичних споживачів. Щоб не очікувати, поки документи прийдуть на пошту, енергетики рекомендують переходити на електронний документообіг та отримувати послуги дистанційно.

Перейти на електронний документообіг та отримувати акти й розрахунки онлайн юридичні споживачі можуть, якщо зареєструються в особистому кабінеті (Головна сторінка сайту обленерго – Особистий кабінет) за посиланням: https://my.oe.if.ua/. Для цього потрібно вказати своє прізвище та ім’я, електронну пошту і створити пароль.

Далі в розділі «Послуги» відкриється кнопка «Укласти угоду про електронний документообіг». Після цього юридичний споживач має підписати угоду з накладенням на неї кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Тоді угода буде вважатися дійсною, а клієнт не матиме необхідності витрачати свій час, щоб забрати документи з поштового відділення. 

Нагадуємо, що особистий кабінет споживача АТ «Прикарпаттяобленерго» - зручний сервіс, щоб отримувати онлайн послуги як для побутових, так і для юридичних споживачів. Більше про те, які дистанційні послуги можна замовити, читайте на сайті: https://www.oe.if.ua/uk/sections/5e749e28db9c425648a6d000#64a27e84db9c421794dbe8ac.